11.Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali

Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Aşçılık Ekibi (Culinary Team) 11.Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivalinden Madalyalarla döndü.

Aşçılık ekibi, 1 altın 8 gümüş 5 bronz toplam 14 madalya ve 1 merit ödülü kazanmıştır.

ÖDÜLLER:
1 altın madalya Gökhan Arslan: Pasta Dekor Yarışması
Üniversite Düzeyi Modern Türk Mutfağı Ekip yarışması Gümüş Madalya (Ege Şentürk- Mustafa Ülker- Onur Tüfekçioğlu)
Üniversite Düzeyi Modern Türk Mutfağı Ekip yarışması Bronz Madalya (Mehmet Selman Bayındır- Gökhan Arslan- Aykut Cantürk)
Mustafa Ülker- Üniversite Düzeyi Balık Yemeği Yarışması- Gümüş Madalya
Mustafa Ülker- Üniversite Düzeyi Ana Yemek Yarışması- Gümüş Madalya
Ege Şentürk- Üniversite Düzeyi Balık Yemeği Yarışması- Gümüş Madalya
Onur Tüfekçioğlu- Üniversite Düzeyi Makarna Yarışması- Gümüş Madalya
Gülcan Baş- Üniversite Düzeyi Ana Yemek Yarışması- Gümüş Madalya
Mehmet Selman Bayındır- Üniversite Düzeyi Tatlı Yarışması- Bronz Madalya
Gökhan Arslan- Üniversite Düzeyi Balık Yemeği Yarışması- Bronz Madalya
Damla Köse- Üniversite Düzeyi Tatlı Yarışması- Merit Ödülü

Teşekkürler Akdeniz Turizm Culinary Team!!!!