2014 Turizm Haftası Paneli

2014 TURİZM HAFTASI çerçevesinde 16 Nisan 2014 tarihinde Antalya Valililiği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Fakültemiz işbirliğinde Nuri Özaltın Konferans Salonunda  “Dünya Turizminde Yeni Trendler, 2014 Yılından Beklentiler” başlıklı bir panel düzenlenmiştir. Katkılarından dolayı panelistlere teşekkür ederiz.

• Yusuf Hacısüleyman (AKTOB – Antalya Tanıtım A.Ş.)
  • Nizamettin Şen (Antalya Tanıtım Vakfı)
  • Volkan Şimşek (Rixos Otelleri)
  • Emre Bahtoğlu (Sun Express Havayolları)
  • Abdullah Keleş (ICF Airport)