Çarşamba Söyleyişleri

Çarşamba söyleşilerinin amacı; turizm ile ilişkili diğer disiplinlerin (arkeoloji, mimarlık, şehir planlamacılığı, coğrafya, ekonomi, sosyoloji, psikoloji vb.) bir araya gelerek ortak araştırma fikirlerinin geliştirilmesi; disiplinlerin birbirinden haberdar olmasının sağlanması; turizmle ilişkili olan mevcut disiplinler arası yerli ve yabancı yazında yer alan araştırmaların tartışılmasıdır.

Tüm akademik personelimiz ve lisansüstü öğrencilerimiz davetlidir.

Konu Tarih Saat Yer Ek
ÇS – I Arkeoloji ve Turizm 25.10.2017 Çarşamba 13.00 Turizm Fakültesi Toplantı Salonu  Çarşamba Söyleşileri
ÇS – II Coğrafya ve Turizm  29.11.2017 Çarşamba 13.00 Turizm Fakültesi Toplantı  Salonu   Çarşamba  Söyleşileri
ÇS – III ”SOSYOLOJİ VE TURİZM” 18.04.2018 Çarşamba 13.00 Turizm Fakültesi Toplantı Salonu  Çarşamba Söyleşileri