BÖLÜM TANITIM TOPLANTILARI
2017-2018 Akademik Yılı dahilinde;
– Turizm İşletmeciliği bölümüne yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine yönelik, bölüm öğretim üyelerinin katılımı ile birlikte 29 Eylül 2017 Cuma günü saat 11.00’de Nuri Özaltın Konferans Salonu’nda “Bölüm Tanıtım Toplantısı” gerçekleştirilecektir. Tüm 1. sınıf öğrencilerimizin katılımını bekleriz.

– Turizm Rehberliği bölümüne yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine yönelik, bölüm öğretim üyelerinin katılımı ile birlikte 27 Eylül 2017 Çarşamba günü saat 13.00’de Nuri Özaltın Konferans Salonu’nda “Bölüm Tanıtım Toplantısı” gerçekleştirilecektir. Tüm 1. sınıf öğrencilerimizin katılımını bekleriz.

– Rekreasyon Yönetimi bölümüne yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine yönelik, bölüm öğretim üyelerinin katılımı ile birlikte 20 Eylül 2017 Çarşamba günü saat 13.30’de Z03 Dersliği’nde “Bölüm Tanıtım Toplantısı” gerçekleştirilecektir. Tüm 1. sınıf öğrencilerimizin katılımını bekleriz.