Turizm İşletmeciliği Bölümü “Turizm Eğitiminde Kalite” Akreditasyonu Aldı
Fakültemizin Değerli Mensupları,

Dünya Turizm Örgütü tarafından verilen “Turizm Eğitiminde Kalite (UNWTO-TedQual)” Akreditasyonumuzun yenilenmesi için, Kasım 2017’de Fakültemizde “yerinde denetim” gerçekleştirilmiştir. Denetim kapsamında,Turizm İşletmeciliği Bölümü öğretim üyeleri, mevcut ve mezun öğrencilerimiz, özel ve kamu sektör temsilcileri ile görüşülmüştür.

Denetim sonucuna göre Fakültemiz Turizm İşletmeciliği Bölümü Lisans programı, 845 tam puan üzerinden 766 puan ile %90’lık başarı göstererek, 12 Nisan 2018 – 11 Nisan 2021 yılları (3 yıl) için yeniden akredite edilmiştir.

Bu başarının elde edilmesinde katkı sağlayan başta Üniversitemiz Üst Yönetimi olmak üzere, Fakültemiz akademik ve idari personeline teşekkür ediyoruz.

TURİZM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI