“Herşey Dahil Sistemi” Çalıştayı (22 Nisan 2019)

Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde, Güney Florida Universitesi ve Turizm Akademisyenleri Derneği katkılarıyla Türkiye turizminde önemli bir yer tutan “Her Şey Dahil Sistemi” hakkında bir çalıştay düzenlenecektir. Çalıştayda akademisyenler, sektör temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları tarafından konu irdelenecek, Her Şey Dahil Sistemi’nin olumlu ve olumsuz yanları tartışılacak ve bu sistemin sağlıklı, sürdürülebilir uygulanmasını sağlayacak stratejiler geliştirilecektir. Çalıştayın;

Tarihi: 22 Nisan 2019 (Pazartesi günü)

Saati: 10.00

Yeri: Turizm Fakültesi Nuri Özaltın Konferans Salonu

Tüm paydaşların katkıları ile hazırlanacak çalıştay sonucunda kaleme alınacak rapor tüm kamuoyu ile paylaşılacaktır. Eğer bu oluşuma katkı vermek isterseniz, lütfen katılım formunu doldurunuz.. Uygun gördüğünüz sektörden ya da akademiden turizm gönüllülerine bu mesajı gönderiniz.

Daha detaylı bilgi almak için https://www.cobanoglu.com/hds  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Çalıştay Organizasyon Komitesi
Prof Dr. Cihan Çobanoğlu, Güney Florida Üniversitesi (cihan@usf.edu)
Prof Dr. Beykan Çizel, Akdeniz Üniversitesi (beykan@akdeniz.edu.tr)