IV. Uluslararası Turizm Dinamikleri ve Trendleri Konferansı

Değerli Akademisyenler,

22-24 Ekim 2019 tarihleri arasında Üniversitemiz Turizm Fakültesi işbirliği ile Roma Unitelma Sapienza Üniversitesi-İtalya tarafından organize edilecek olan “IV. Uluslararası Turizm Dinamikleri ve Trendleri Konferansı”nı duyurmaktan ötürü mutluluk duymaktayız.

İlgili konferans, Akdeniz Üniversitesi (Türkiye), Roma Unitelma Sapienza Üniversitesi (İtalya), Sannio Üniversitesi (İtalya), Seville Üniversitesi (İspanya) ve Swansea Üniversitesi İngiltere) tarafından ortaklaşa düzenlenmektedir. Her yıl bir ortak üniversitenin ev sahipliğinde gerçekleştirilen konferansın başlıca amacı dünyanın farklı ülkelerinden akademisyenlerin ve turizm alanında uzman kişilerin görüş, çalışma ve tecrübelerini paylaşmalarına olanak sağlayan bir platform oluşturmaktır.

Önemli Günler

Konferans Tarihi: 22-24 Ekim, 2019