“Sevgi Paylaştıkça Çoğalır” Yardımlaşma Projesi

Günden güne birbirinden soyutlanan toplumların zamanla ekonomik ve sosyal yapılarında sorunlar meydana geldiği görülmektedir. Milli değer ve yargılarımıza ters düşen bu yapıyı yıkmak, toplumun unutulmaya yüz tutmuş değerlerini genç öğrencilerimizin desteği doğrultusunda tekrardan canlandırmamız gerekmektedir. Paylaşmak ve yardımlaşmak gibi değerlerimiz; saygı ve sevgimizi arttırmakta, empati ve uzlaşma yeteneklerimizi geliştirmektedir. Bu proje doğrultusunda projemize destek veren kişiler yardımlaşma ve paylaşma duygusunu deneyimleyip bu davranışlarını süreklilik haline getirmeleri konusunda ilk deneyimlerini almış olacaklardır. İhtiyaç sahiplerine ulaştırılan bu eşyalar ile birlikte gelir durumu düşük olan öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması amaçlanmaktadır.

Bu amaç doğrultusunda Fakültemiz Öğretim Görevlileri Bölümü 3. Katta bulunan Yardımlaşma Ofisi; 01.03.2020 – 03.05.2020 tarihleri içinde her Cuma 12.30 – 16.00 saatleri arasında öğrencilerimiz için açık olacaktır. İletişim için Doç. Dr. Gülseren YURCU ile irtibata geçebilirsiniz.

Afiş: “Sevgi Paylaştıkça Çoğalır” Yardımlaşma Projesi