2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Duyurusu
★ Üniversitemize 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında;Ön Lisans, Lisans diploma programlarına Kurum İçi, Kurumlar Arası ve Yurtdışı Yatay Geçiş ile Merkezi Yerleştirme Puanı (Ek Madde-1) ve Şiddet Olayları ve İnsani Kriz Nedeni (Ek Madde-2) ile başvuru yapacak öğrencilerden aranacak koşullar ve istenilen belgeler daha sonra duyurulacak olup, başvuru ve değerlendirme tarihleri ile kontenjanlar aşağıda yayımlanmıştır.

★ Ayrıca, Başvuru yapmak isteyen öğrencilerin Üniversitemize gelmelerine gerek yoktur. Başvurular elektronik ortamda (on-line) olarak yapılacak olup; Posta, e-posta, kargo veya şahsen başvuru kabul edilmeyecektir. On-line Başvuru yapmak için link daha sonra açılacaktır.

★ Yatay geçişle alakalı her türlü sorularınızı başvuru yapmak istediğiniz Birime sorabilirsiniz. Birim İletişim Bilgileri İçin Tıklayınız.

★★ Önemli : Yatay geçiş değerlendirme işlemleri sonucunda listeler Birimlerin internet sayfalarında yayımlanacaktır.