2019-2020 Bahar Yarıyılı Sonunda yapılacak olan Tek Ders (Üç Ders) Sınav Takvimi aşağıdaki linkte belirtilmiş olup, başvurular OBS üzerinden online olarak yapılacaktır.

Sınavlara katılmak için 4. Sınıf öğrencisi olmak ve mezun olmak için en fazla 3 dersinin kalmış olması gerekmektedir. Sınavdan 60 ve üzeri puan alan öğrenci başarılı sayılacaktır. Koşullu (DC,DD) dersi bulunan öğrenciler sınav notlarının değerlendirilmesinden sonra gerekli şartları sağlıyorsa mezun olabileceklerdir.

Başvuruların ardından sınavlar ile ilgili,  dersi veren öğretim elemanı ile irtibata geçilmesi gerekmektedir.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisans Programları için Tek Ders (Üç Ders) Sınav Takvimi İçin TIKLAYINIZ.