Galeri
English
İletişim
Turizm Fakültesi
Toggle navigation
Anasayfa
Fakültemiz
Bölümler
Turizm İşletmeciliği
Turizm RehberliÄŸi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Rekreasyon Yönetimi
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Lisansüstü Eğitim
Lisansüstü Başvuru ve Şartları
Turizm İşletmeciliği – Doktora
Turizm İşletmeciliği – Tezli Yüksek Lisans
Turizm İşletmeciliği – Tezsiz Yüksek Lisans
International Tourism Management
Gastronomi ve Mutfak Sanatları -Tezli Yüksek Lisans
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Doktora
Turizm Rehberliği – Tezli Yüksek Lisans
Rekreasyon Yönetimi – Tezli Yüksek Lisans
Öğrenci
Kariyer Planlama
Bilimsel Etkinlikler
Akademik Başarılarımız
Projelerimiz
AHRT Journal
Araştırma Geliştirme Komisyonu Etkinlikleri
Kongre/Konferans/Sempozyumlar
Akreditasyonlar
TSE EN ISO 9001: 2015
UNWTO TedQual Membership
Anasayfa
Fakültemiz
Bölümler
Turizm İşletmeciliği
Turizm RehberliÄŸi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Rekreasyon Yönetimi
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Lisansüstü Eğitim
Lisansüstü Başvuru ve Şartları
Turizm İşletmeciliği – Doktora
Turizm İşletmeciliği – Tezli Yüksek Lisans
Turizm İşletmeciliği – Tezsiz Yüksek Lisans
International Tourism Management
Gastronomi ve Mutfak Sanatları -Tezli Yüksek Lisans
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Doktora
Turizm Rehberliği – Tezli Yüksek Lisans
Rekreasyon Yönetimi – Tezli Yüksek Lisans
Öğrenci
Kariyer Planlama
Bilimsel Etkinlikler
Akademik Başarılarımız
Projelerimiz
AHRT Journal
Araştırma Geliştirme Komisyonu Etkinlikleri
Kongre/Konferans/Sempozyumlar
Akreditasyonlar
TSE EN ISO 9001: 2015
UNWTO TedQual Membership
2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Programları
Turizm İşletmeciliği %30 İngilizce
İndir
Turizm İşletmeciliği %30 İngilizce İkinci Öğretim
İndir
Tourism Management
İndir
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
İndir
Rekreasyon Yönetimi
İndir
Turizm RehberliÄŸi
İndir
0