Turizm’de Dijitalleşme ve Seyahat Platformlarının Dijitalleşmedeki Etkisi
Üniversitemiz Değerli Paydaşları,
Covid-19 pandemisinde en çok etkilenen sektörlerden biri olan turizmde; dijitalleşme ve teknoloji odaklı akıllı çözümler hiç olmadığı kadar önem kazanmıştır. Bu doğrultuda pandemi döneminde kurulmuş İngilizce yayın yapan “Yeni Nesil Sosyal Seyahat Platformu” Travelinsightpedia (www.travelinsightpedia.com/) dünya çapında gezginleri bir araya getirerek; seyahat tutkularını dijital ortamlarda da sürdürebilmelerine olanak sağlamaktadır. Turizm sektörünün bu kaçınılmaz dönüşümü esnasında dijitalleşmenin, dijital kanallarda içerik üretiminin ve kullanıcıların oyunun bir parçası haline getirmenin önemi ele alınacak olan Youtube canlı yayın etkinliğimize davet ediyoruz.

Etkinliğin Adı: Turizm’de Dijitalleşme ve Seyahat Platformlarının Dijitalleşmedeki Etkisi

Tarih: 01 Haziran 2021, Salı günü
Saat:  17.00