Duyurular

NOT: DERS PROGRAMLARI, DERS GÖREVLENDİRMELERİ ve DERS EŞLEŞTİRMELERİ her bölümün sayfasında DERS PROGRAMI başlığı altında yer almaktadır.

YENİ KAYIT: e-devlet üzerinden kayıt yapan öğrencilerimizin kayıt evraklarını (barkodlu e-devlet çıktısı, ön bilgi formu, lise diplomasının aslı ve fotokopisi, nüfus cüzdanı fotokopisi) 30 Eylül 2016 tarihine kadar Fakültemiz Öğrenci İşlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

PTT merkezlerinden alacağınız e-Devlet şifreniz ile öğrenci belgelerinizi kolayca alabilir, barkod numarasını resmi işlemlerinizde kullanabilirsiniz.

2012-2013 eğitim-öğretim yılında örgün öğretim öğrencilerinden katkı payı tahsil edilmediğinden, iade talebi dilekçesi veren örgün öğretim yüksekokul öğrencilerine herhangi bir iade yapılması söz konusu değildir.

YÖK Başkanlığı’nın 29.12.2014 tarihli ve 76436 sayılı görüşü gereğince; 2012-2013 eğitim-öğretim yılında, yüksekokul öğrencisi(2011 yılı ve öncesi girişliler) olmalarına rağmen  kendilerinden fakülte katkı payı tahsil edilen öğrencilere, fazla tahsil edilen tutar iade edilecek olup bu durumdaki öğrenci ve mezunlarımızın kendilerine ait IBAN numaralarını içiren dilekçelerini Yüksekokul Müdürlüğümüze şahsen veya posta/kargo yoluyla ibraz etmeleri gerekmektedir. Yüksekokul öğrencilerimize ve mezunlarımıza ilan olunur.(27.03.2015)

Turizm Fakültesi Birim İçi / Birim Dışı Uygulamasına (Staj) İlişkin Esaslar“, 24.03.2016 tarihli ve 5/2 sayılı Fakülte Kurulu kararı ile kabul edilerek yürürlüğe girmiştir. Tüm öğrencilerimize ilan olunur.

Mezun olduğunu düşünen öğrencilerimizin mezuniyet işlemlerinin başlatılabilmesi için Öğrenci İşlerine dilekçeyle müracaat etmeleri gerekmektedir. Dilekçe örneği için lütfen tıklayınız.