Turizm Fakültesi


Fakültemiz Aşçılık Takımı Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nden Madalyalarla Döndü

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından 28-31 Ocak 2015 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Kongre Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri çerçevesinde Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Aşçılık Takımı 3 altın, 4 gümüş, ve 2 bronz madalya ile 2 merit ödül kazanmıştır.   Üniversite Düzeyi Okullar için Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışması’nda Oğuz İskender ORAL, Kerem ÇIRAK ve Sevda KIVRAKDAL altın madalya ve Gürkan AYBEK, Dilek YILMAZ VE Ayten ERDEM de gümüş madalya almıştır. Ayrıca Üniversite Düzeyi Okullar için Öğrenci Aşçı Makarna Yarışması’nda Sevda KIVRAKDAL gümüş madalya ve Dilan AKYOL da merit ödülü almıştır. Üniversite Düzeyi Okullar için Pizza Yarışması’nda Dilek YILMAZ ve Üniversite Düzeyi Okullar için Öğrenci Aşçı Restoran Tatlı Yarışması’nda da Kerem ÇIRAK bronz madalya kazanmıştır. Üniversite Düzeyi Okullar için Öğrenci Aşçı Balık Yarışması’nda da Ayten ERDEM merit ödülü kazanmıştır.

666


Son Güncelleme : 26 Aralık Pazartesi 2016
205