III.Turizmde İnsan Kaynakları Gelişimi Sempozyumu Yapıldı

İnsan Kaynakları Yöneticileri Derneği (İNKAY) ve Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesinin 10-11 Mayıs 2012 tarihlerinde birlikte düzenlediği III.Turizmde İnsan Kaynakları Gelişimi Sempozyumu Turizm Fakültesi Nuri Özaltın Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir. Sempozyuma akademik çevreden, turizm endüstrisinin temsilcilerinden, insan kaynakları müdürlerinden ve Antalya turizm kamuoyundan yaklaşık 300 kişi katılmıştır. Sempozyumda turizm endüstrisinde sertifikasyon uygulamaları ve eğitimli işgücü ve yetenek yönetimi konularında panel ve oturumlar gerçekleştirilmiştir. Ayrıca, SGK Antalya İl Müdürü ve Antalya İş Teftiş Grup Başkanı da sunumlar yapmışlardır. Sempozyumu destekleyen ve sempozyuma emek veren herkese sonsuz teşekkür ederiz.
Sempozyum Düzenleme Kurulu

52 53 54 55 56 57 5859