Turizm Fakültesi Aşçılık Takımı Madalyalarla Döndü

Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Aşçılık Takımı, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından yapılan 14. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda 3 altın, 7 gümüş, 2 bronz madalya ile 1 merit ödülü kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Katılımcıların çeşitli kategorilerde yarıştığı etkinlik kapsamında Üniversite Düzeyi Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışması’nda Kerem Çırak, Dilan Akyol ve Dilek Yılmaz’dan oluşan ekip altın madalya ve Gürkan Aybek, Ayten Erdem ve Ümit Yılmaz’dan oluşan ekip de gümüş madalya kazandı. Yılın En İyi Üniversite Ekip Yarışması’nda da Gürkan Aybek, Dilek Yılmaz ve Gözde Yörük’ten oluşan ekip gümüş madalya aldı. Ayrıca Üniversite Düzeyi Okullar için Öğrenci Aşçı – Ana Yemek Yarışması’nda Yavuz Yalçın gümüş madalya ve Pratik Ustalar Restoran Tatlı Tabağı Yarışması’nda Gözde Yörük bronz madalya aldı. Üniversite Düzeyi Okullar için Öğrenci Aşçı Restoran Tatlı Yarışması’nda Dilek Yılmaz bronz madalya ve Gürkan Aybek de merit ödülü kazandı. Ayrıca bu süreçte bize desteklerini esirgemeyen Prof. Dr. Akın Aksu ile takımımıza değerli katkılarından dolayı Limak Eurasia Luxury Hotels in tüm ekibine teşekkür ederiz.