Uluslararası Açık Hava Aşçılık Yarışması

Doğu Avrupa Alternatif Kültür Birliği’nin (A.C.E.E.A ) 6-8 Eylül 2013 tarihinde Romanya’nın  Cluj kentinde düzenlediği Uluslararası Açık Hava Aşçılık yarışmasında fakülte öğrencimiz Gökhan ARSLAN’nın da bulunduğu Genç Milli Takım şampiyonada 1.lik ödülünü  kazanmıştır.

Antalya’yı milli takımda temsil eden Akdeniz Üniversitesi öğrencisi  Gökhan ARSLAN ;

Cooking Show Master Of Flames Yarışması: Altın Madalya

Balık Yarışması: Gümüş Madalya

Etnik Yemek Yarışması: Bronz Madalya kazanmıştır.