Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması

Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş. bağlı Antalya Fuar Merkezinde (Anfaş Expo Center) Şefler Birliğinin 23 Ocak 2013 tarihinde düzenlediği  ” Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması”nda Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Aşçılık Ekibi (Akdeniz University Culinary Team)
Üniversiteler Yarışıyor Kategorisinde Mustafa ÜLKER, Ege ŞENTÜRK, Onur TÜFEKÇİOĞLU- 2. Gökhan ARSLAN, Mehmet Selman BAYINDIR, Aykut CANTÜRK 4. olmuştur.
Genç Aşçılar kategorisinde Gökhan ARSLAN- 2 olmuştur.