Akademik Faaliyetin Adı | Akademik Faaliyetin Türü | Faaliyet Tarihi | |
101 | Turizmde En İyi İşveren Markası Olma Yolunda Sertifikasyon: Great Place To Work | Konferans | 15.12.2022 |
100 | Kirkpatrick Dört Düzey Program Değerlendirme Modeli | Eğitim | 06.12.2022 |
99 | İlham Veren Sohbetler I: Hayata Hazırlanma Sürecinde NE YAPMAMALIYIZ? | Konferans | 23.11.2022 |
98 | Öğrencilerimizin Kariyer Hedeflerine Ulaşmalarında Mezunlarımız Neler Yapabilir? | Youtube Canlı Yayın | 11.11.2021 |
97 | Antalya Turizm Sektöründe Yetersiz İşgücü Sorunu | Youtube Canlı Yayın | 12.10.2021 |
96 | Turizmde Dijitalleşme ve Seyahat Platformlarının Dijitalleşmedeki Etkisi | Youtube Canlı Yayın | 1.06.2021 |
95 | 45. Turizm Haftası Etkinlikleri - Turizmde Çocuk ve Çocuk Kulüpleri | Youtube Canlı Yayın | 20.04.2021 |
94 | 45. Turizm Haftası Etkinlikleri - Pandemi Sonrası Döneminde Dijital Turizm Teknolojileri ve Turizm Destinasyonları | Youtube Canlı Yayın | 19.04.2021 |
93 | 45. Turizm Haftası Etkinlikleri - Pandemi Sürecinde İnsan Kaynaklarında Yaşanan Zorlukları Nasıl Yönetiyoruz, Peki Ya Sonrası? | Youtube Canlı Yayın | 19.04.2021 |
92 | 45. Turizm Haftası Etkinlikleri - Yeni Dünyada Dijital Miras ve Kültür Turizmi | Youtube Canlı Yayın | 17.04.2021 |
91 | 45. Turizm Haftası Etkinlikleri - Likya'da Bir Başkent: Patara | Youtube Canlı Yayın | 17.04.2021 |
90 | 45. Turizm Haftası Etkinlikleri - Pandemi Döneminde Kültür Turları | Youtube Canlı Yayın | 16.04.2021 |
89 | 45. Turizm Haftası Etkinlikleri - Gastronomik Kimlik, Deneyimler ve Turizm | Youtube Canlı Yayın | 16.04.2021 |
88 | 19. Girişimcilik Günleri Tecrübe Paylaşımı - Celal BÜLBÜL | Ms Teams | 29.09.2021 |
87 | Sadakat mi? Liyakat mi? - Prof. Dr. Beykan ÇİZEL | İNKAY Instagram Canlı Eğitim | 21.03.2021 |
86 | TURSE Talks – Prof. Dr. Ebru İÇİGEN, Doç. Dr. Yıldırım YILMAZ | Instagram Canlı Yayını | 13.07.1905 |
85 | Pandemi Döneminde İşyerinde Eğitim Uygulaması | Youtube Canlı Yayın | 11.02.2021 |
84 | GM Talks - Dekan V. Prof. Dr. Beykan ÇİZEL | Instagram Canlı Yayını | 6.02.2021 |
83 | GM Talks - Turizm Fakültesi Öğrencisi İlayda ÖZEL | Instagram Canlı Yayını | 6.02.2021 |
82 | Dijital Miras ve Kültür Turizmi: Sanal Gerçeklik Uygulamaları | Zoom Canlı Yayını | 30.12.2020 |
81 | COVİD - 19'un Antalya Turizmine Etkileri: Çıkış Stratejileri | Zoom Canlı Yayını | 24.12.2020 |
80 | Turizm Fakültesi Danışma Kurulu Toplantısı | Ms Teams | 23.12.2020 |
79 | TKY Sistemi TSE Dış Tetkik Toplantısı | Ms Teams | 14.12.2020 |
78 | COVİD - 19 Sürecinde Bireylerde İyilik Hali ve Fiziksel Aktivite | Zoom Canlı Yayını | 9.12.2020 |
77 | TKY Sistemi İç Tetkik Toplantısı | Ms Teams | 8.12.2020 |
76 | DAAD Bilgilendirmesi - Öğrencilere | Ms Teams | 11.11.2020 |
75 | Kariyer.net'ten Kariyer Tüyoları | Zoom Canlı Yayını | 6.11.2020 |
74 | Online Dersler-4: "Lisansüstü Öğrenci Danışmanlığı" Panelisti Dekan Prof. Dr. Beykan ÇİZEL | Zoom Canlı Yayını | 27.10.2020 |
73 | Bölümlerin Birinci Sınıf Öğrencileriyle Tanışma Toplantıları (Welcome Meeting with First-year-student) | Ms Teams | 16.10.2020 |
72 | YKS Öncesi Fakülte Tanıtımları (Introduction of the Faculty Before National University Exam) | Instagram Canlı Yayını | 6.08.2020 |
71 | Antalya Destination Guide From Kaş to Gazipaşa | Kitap | 17.06.2020 |
70 | YKS Öncesi Fakülte Tanıtımları | Instagram Canlı Yayını | 28-29.05.2020 |
69 | “VARIOUS DESTINATIONS IN TURKEY” adlı Plenary Session Presentation in Russia | Uluslararası Sempozyum | 19.05.2020 |
68 | Dekanlar Paneli - Panelist Dekan Prof. Dr. Beykan ÇİZEL | Youtube Canlı Yayın | 11.05.2020 |
67 | Tourism 360 Program Konuğu - Dekan Prof. Dr. Beykan ÇİZEL | Instagram Canlı Yayını | 16.04.2020 |
66 | Çiftçi Ş.F., Çizel B., "Predictors of e-trust for Web-based travel intermediaries: a survey on Istanbul visitors", JOURNAL OF HOSPITALITY AND TOURISM TECHNOLOGY, no.4, pp.667-680, 2020 (Link) | Uluslararası Makale (SSCI) | 2020 |
65 | Ceylan D., Çizel B., Karakaş H., "Destination image perception patterns of tourist typologies", INTERNATIONAL JOURNAL OF TOURISM RESEARCH, vol.1, pp.40-40, 2020 (Link) | Uluslararası Makale (SSCI) | 2020 |
64 | Atabay L., Çizel B., "Comparative Content Analysis of Hotel Reviews by Mass Tourism Destination", JOURNAL OF TOURISM AND SERVICES, no.11, pp.147-166, 2020 (Link) | Uluslararası Makale (ESCI) | 2020 |
63 | Ajanovic E., Çizel B., "DECONSTRUCTING PERSUASIVENESS OF ONLINE HOTEL REVIEW PLATFORMS ", Tourism Analysis, vol.25, pp.319-333, 2020 (Link) | Uluslararası Makale (ESCI) | 2020 |
62 | Özcan S., Çizel B., "Seyahat Acentası Enformasyon Sistem Başarısının Kullanıcı Perspektifinden İncelenmesi", Akdeniz İnsani Bilimler Dergisi, vol.10, no.1, pp.363-380, 2020 (Link) | Uluslararası Makale (Diğer İndex) | 2020 |
61 | Atabay E., Çizel B., "İmleç İzleme Yöntemiyle Otel Web sitesi Ziyaretçilerinin Görsel İlgisinin Analizi", Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, cilt.21, no.1, ss.41-58, 2020 (Link) | Uluslararası Makale (Diğer İndex | 2020 |
60 | Ceylan D., Çizel B., ""Testing Destination Image Scale Invariance For Intergroup Comparison"", Tourism Analysis, vol.25, no.2, pp.239-251, 2020 (Link) | Uluslararası Makale (ESCI) | 2020 |
59 | Almaz F., Barca M., Çizel B., "Uygulamada Strateji Yaklaşımının Disiplin Temelleri: Giddens’ın Yapılaşma Kuramı", Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, cilt.20, no.1, ss.319-338, 2020 (Link) | Uluslararası Makale (Diğer İndex | 2020 |
58 | Ceylan D., Çizel B., Karakaş H., "Cross-nationality importance performance analysis of Middle East all-inclusive mass tourism destination image", Journals Journal of Hospitality and Tourism Insights, vol.1, no.1, pp.1-1, 2020 (Link) | Uluslararası Makale (ESCI) | 2020 |
57 | Çizel B., Selçuk O., Atabay E., "Ortak Yöntem Yanlılığı Üzerine Sistematik Bir Yazın Taraması", Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, cilt.31, ss.7-18, 2020 (Link) | Uluslararası Makale (Diğer İndex | |
56 | Aybar D.H.. İçigen E., Yeni Bir Destinasyon Olan Salda Gölü İle İlgili İnternet Haberleri Üzerine Bir İçerik Analizi, Akdeniz İnsani Bilimler Dergisi (MJH), vol.X, pp.49-59. | Makale-Uluslararası Indeks | 2020 |
55 | Çalışkan O. İçigen E., Yiyecek İçecek İşletmelerinde Hizmet Kalitesi, TURİZM İŞLETMELERİNDE YÖNETİM UYGULAMALARI, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.89-111. | Kitap Bölümü-Uluslararası | 2020 |
54 | Group in Organizations and Team Management, Reading in Management, University of South Florida M3 Publishing,pp.210-229. | Kitap Bölümü-Uluslararası | 2020 |
53 | Aybar D.H.. İçigen E., Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Etik, İŞLETMELERDE ETİK YAKLAŞIMLAR, Dora Basım Ana Yayıncılık, Bursa, ss.261-286. | Kitap Bölümü-Ulusal | 2020 |
52 | Akbulut O., Ekin Y., "Precautions Taken Against the COVID-19 by Presidency of Religious Affairs in terms of Hajj and Umrah pilgrimage: The case of Turkey", International Journal of Religious Tourism and Pilgrimage, vol.8, no.7, pp.163-169, 2020 (Link) | Uluslararası Alan Endeksli Makale - SCOPUS | 2020 |
51 | Ekin Y., "Mesut Arıkan ve Topçu Kebap", in: TÜRK TURİZMİNE KANAT GERENLER IV: Gastronomi ve Eğlence İşletmecileri, Nazmi Kozak, Metin Kozak, Eds., Detay Yayıncılık, Ankara, pp.155-160, 2020 | Kitap Bölümü-Uluslararası | 2020 |
50 | Anadolu'da İnanç Turizmi: Fenomenler, Efsaneler, Kişiler ve Mekanlar | Kitap -Ulusal | 2020 |
49 | Hz. Mevlana: Türk-İslam Kültüründe Rönesans Dönemini Yaşatan Sufi | Kitap Bölümü-Ulusal | 2020 |
48 | Sinema Sanatı ve Turizm Destinasyonları | Kitap Bölümü-Ulusal | 2020 |
47 | Mehmet Akdağ: Bir Alınyazısı Efsanesi – 7 Mehmet Antalya | Kitap Bölümü-Ulusal | 2020 |
46 | Push Motivation Based Emotional Arousal: A Research Study in a Coastal Destination | Makale-Uluslararası | 2020 |
45 | Do Experiential Destination Attributes Create Emotional Arousal and Memory? A Comparative Research Approach | Makale-Uluslararası | 2020 |
44 | Ritual Content of Bocuk Night As a Heritage In Turkish Culture: A Phenomenological Research | Makale-Uluslararası | 2020 |
43 | How does Perceived Crowding Moderate Tourist Shopping Experience and Satisfaction Relationship | Makale-Uluslararası | 2020 |
42 | Sustainable Tourism and The Roles of Tour Guides in Destinations: A Qualitative Case Study in Turkey | Makale-Uluslararası | 2020 |
41 | Olumsuz Güncel Gelişmelerin ve Krizlerin Türk Turizmine Etkileri: Profesyonel Turist Rehberlerinin Değerlendirmeleri ve Sektörel Çözüm Önerileri | Makale-Ulusal | 2020 |
40 | TOURIST PERCEPTIONS ABOUT FOOD SERVICE CHARACTERISTICS IN ACCOMMODATION ENTERPRISES: AN IMPORTANTANCE-PERFORMANCE ANALYSIS, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, pp.656-680 | Uluslar arası Makale ESCI | 2020 |
39 | The Mediating Role of Leisure Time Management in The Effect of Stress Coping Methods on Leisure Satisfaction among Tourist Guides , Journal of Recreation and Tourism Research , pp.150-189, | Uluslar arası Makale Diğer | 2020 |
38 | KENTSEL REKREATİF PARK KATILIM ENGELLERİNİN DEMOGRAFİK DEĞİŞKENLERE GÖRE İNCELENMESİ: ANTALYA İLİ ÖRNEĞİ, Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi, pp.426-436 | Uluslar arası Makale Diğer | 2020 |
37 | Turizm Rehberliği Bölümü Öğrencilerinin Kişilik Özellikleri İle Rekreatif Faaliyetlere Katılım Engelleri İlişkisi, OPUS-Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi, ss.1-22 | Uluslar arası Makale TR | 2020 |
36 | İnovasyon", Turizm İşletmelerinde Güncel Stratejik Yaklaşımlar, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-14, | Kitap Bölümü-Uluslararası | 2020 |
35 | Leisure and Wellness Perceptions of Tourism Workers in Work-Life Balance , in: Industrial and Managerial Solutions for Tourism Enterprises, , IGI Global pp.270-300 | Kitap Bölümü-Uluslararası | 2020 |
34 | Senaryo Planlaması", Turizm İşletmelerinde Güncel Stratejik Yaklaşımlar, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.174-18 | Kitap Bölümü-Uluslararası | 2020 |
33 | Uyar M. Çalışkan O. Antalya Kitabı: Antalya’ da doğa ve Medeniyet 3 " Yerel Mutfağın Dönüşümü Üzerine Örnek Olay İncelemesi. Palet yayınları Konya | Uluslararası Kitap Bölümü- Blimsel Kitap | 2020 |
32 | Erdem Ö. Ve Çalışkan O. Turizm İşletmelerinde Yönetim Uygulamaları Ktabı içinde bölüm "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Tedarik Zinciri ve Yönetimi" Detay Yayıncılık Ankara | Uluslararası Kitap Bölümü- Blimsel Kitap | 2020 |
31 | Destination Image of Antalya from the Perspectives of Tourists Staying in Hospitality Establishments with the Concept of Halal Tourism | Uluslararası Makale (ESCI) | 2020 |
30 | Effect of Job Involvement, “Organizational Commitment and Satisfaction on Turnover Intention: A Research in the City of Antalya | Uluslararası Makale (Diğer indeksler) | 2020 |
29 | “A Field Study on the Relationship Between Personality and professional Commitment” | Uluslararası Makale (Diğer indeksler) | 2020 |
28 | Turistlerin Helal Konseptini Uygulayan Otellerle İlgili Risk Algıları: Antalya Örneği | Uluslararası Kongre (online) | 2020 |
27 | Dünyada Sağlık Turizminin Gelişimi ve Türkiye’deki Sağlık Turizmi Teşvikleri | Uluslararası Kongre (online) | 2020 |
26 | Destinasyon İmajı Kapsamında Yapılan Çalışmaların Sistematik Derleme Yöntemiyle Değerlendirilmesi | Uluslararası Kongre (online) | 2020 |
25 | Helal Turizm Konsepti: Kavramlar, Sertifikasyon ve Uygulamalar | Uluslararası Kitap | 2020 |
24 | Örneklerle Turizm İşletmelerinde Sorun Çözme | Ulusal Kitap | 2020 |
23 | Kariyer Rehberim | Ulusal Kitap | 2020 |
22 | Image Analysis to Quantify Weight-length, Weight-area, and Change of Color of Three Commercial Mullidae Species during Cold Storage | Uluslararası Makale | 2021 |
21 | Evaluation of body weight and color of cultured European catfish (Silurus glanis) and African catfish (Clarias gariepinus) using image analysis. | Uluslararası Makale | 2021 |
20 | Yerel Halkın Gastronomi İmajı ve Yenilik Korkusu Algılarının Yiyecek Tüketim Niyetine Etkisi | Ulusal Makale | 2021 |
19 | Determination of Length-Weight, Area-Weight, and Color of Cultured Meagre (Argyrosomus Regius Asso, 1801) by Image Analysis | Uluslararası Sempozyum | 2021 |
18 | Evaluation of Texture Change Index, Energy and Entropy Values of Cultured Meagre (Argyrosomus regius Asso, 1801) by Image Analysis | Uluslararası Sempozyum | 2021 |
17 | Vakum Altında Pişirme (Sous-Vide) Yöntemiyle Hazırlanan Hamsi Marinatlarının Bazı Duyusal ve Fiziksel Özellikleri | Ulusal Sempozyum | 2021 |
16 | Environmentally responsible behavior of residents: impact of mindfulness, enjoyment of nature and sustainable attitude, Journal of Hospitality and Tourism Insights, Vol. ahead-of-print No. ahead-of-print | Makale- Uluslararası | 2021 |
15 | Tatil Öncesi ve Sonrası Destinasyon İmajı Karşılaştırması: Alanya Örneği, Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, 17(2), 173-185 | Makale- Ulusal | 2020 |
14 | Pre and Post Trip Antecedents of Destination Image for Non-visitors and Visitors: A Literature Review, International Journal of Tourism Research, 22(4), 518-535 | Makale- Uluslararası | 2020 |
13 | Turist Perspektifinden Destinasyon İnovasyonu, Sosyal Bilimlerde İstatiksel Yaklaşımlar Lap Lambert, 80-106 | Kitap Bölümü-Uluslararası | 2020 |
12 | The Mediating Role of Leisure Time Management in The Effect of Stress Coping Methods on Leisure Satisfaction among Tourist Guides ", Journal of Recreation and Tourism Research , vol.7, no.2, pp.150-189 | Makale-Uluslararası | 2020 |
11 | TOURIST PERCEPTIONS ABOUT FOOD SERVICE CHARACTERISTICS IN ACCOMMODATION ENTERPRISES: AN IMPORTANTANCE-PERFORMANCE ANALYSIS", Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, vol.7, no.3, pp.656-680 | Makale-Uluslararası | 2020 |
10 | Sürdürülebilir Kalkınma ve Turizm Bağlamında Kırsal Turizmin Yeri ve Önemi: Otantik Kırsal Turizm Projesi", Uluslararası Kırsal Turizm ve Kalkınma Dergisi, vol.4, no.1, pp.10-22 | Makale-Uluslararası | 2020 |
9 | Kadın ve Turizm Konulu Lisansüstü Tezlerin Bibliyometrik Analizi", Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, cilt.4, no.1, ss.557-566 | Makale-Uluslararası | 2020 |
8 | ENGELLİ DOSTU KONAKLAMA İŞLETMELERİNİN STANDARTLARININ BELİRLENMESİNE YÖNELİK BİR ÇALIŞMA", in: İş Dünyası Metaforları: Akademik Değerlendirmeler, SRA Academic Press , Litvenya, pp.19-61 | Kitap Bölümü-Uluslararası | 2020 |
7 | THE ROLE AND IMPORTANCE OF PUBLIC RELATIONS IN ACCESSIBLE TOURISM", in: Human and Business Oriented Academic Research, SRA Academic Press , Litvenya, pp.1-17 | Kitap Bölümü-Uluslararası | 2020 |
6 | Pre- and post-trip antecedents of destination image for non-visitors and visitors: A literature review", INTERNATIONAL JOURNAL OF TOURISM RESEARCH, 22 (4): 518-535 | Makale-SSCI | 2020 |
5 | Determination of Managers' Attitudes Towards Eco-Labeling Applied in the Context of Sustainable Tourism and Evaluation of the Effects of Eco-Labeling on Accommodation Enterprises, SUSTAINABILITY, 11(18): 5069 | Makale-SSCI | 2019 |
4 | OTELLERDEKİ HELAL TURİZM UYGULAMALARINDA OTEL YÖNETİM SİSTEMLERİNİN KULLANILABİLİRLİĞİ ÜZERİNE NİTEL BİR ARAŞTIRMA ", Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi (SAKTAD), 3: 182-207 | Makale-Uluslararası index | 2020 |
3 | OTEL YÖNETİM SİSTEMLERİNİN UZMAN VE EĞİTİMCİLER PERSPEKTİFİNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ: NİTEL BİR ÇALIŞMA ", Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi, 2: 386-402 | Makale-Uluslararası index | 2019 |
2 | "Ksanthos Antik Kentinden Kline Kapaklı Bir Lahit Parçası" Arkeoloji ve Sanat Dergisi, 163, s. | Makale | 2020 |
1 | TÜBİTAK (SOBAG) Covid 19 Özel Çağrısı 1001 Projesi"Kültür Turizminin Seyahat Kısıtlamalarından Kurtarılmasında Sanal Gerçeklik Kullanımı" | Araştırmacı | 2020 |
Eklenme tarihi :4.10.2022 10:13:26
Son güncelleme : 12.12.2022 09:56:55
Son güncelleme : 12.12.2022 09:56:55