Kalite Yönetim Sistemi (KYS)

Fakültemizde Kalite Yönetim Sistemi belgesi almak için 2009 yılının sonunda başlayan çalışmalar 2010 yılının sonunda tamamlanmıştır. 06-07 Ocak 2011 tarihlerinde T.S.E. tarafından gerçekleştirilen dış tetkik sonucu Fakültemiz TSE EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesi almıştır. 2017 yılında gerçekleştirilen dış tetkik sonucunda belgelerimiz yenilenmiştir. Öğrencilerimize ve çalışanlarımıza daha iyi hizmet sunmak için uygulamaya geçirilen Kalite Yönetim Sistemi, aşağıdaki faaliyetleri kapsamaktadır:

• Öğrenci Hizmetleri,
  • Eğitim-Öğretim Hizmetleri,
  • Mezun Hizmetleri,
  • Mali Hizmetler,
  • Yönetim Hizmetleri,
  • Destek Hizmetleri.

Her zaman daha iyiye ulaşmak için çaba gösteren Fakültemizin bu çalışmasında öğrencilerimizin yapıcı eleştiri ve katkılarını beklemekteyiz. Sizlere sunulan hizmetlerle ilgili görüş ve önerilerinizi ana sayfada bulunan “İstek ve Öneri Bildirim Formunu” veya Fakültemiz binası içinde bulunan dilek ve öneri kutusu vasıtasıyla da iletebilirsiniz.

İletişim:

turizmkalite@akdeniz.edu.tr