TOPLUMSAL DUYARLILIK VE KATKI PROJELERİ FORMLARI
Fakülte Birim Temsilcisi
| Doç. Dr. Gülseren YURCU | gulserenyurcu@akdeniz.edu.tr | 310 – 28 62 |
Bölüm Temsilcileri
| Doç. Dr. Ece ÖMÜRİŞ | Turizm İşletmeciliği | eceomuris@akdeniz.edu.tr | 310 – 20 68 |
| Doç. Dr. Adem ARMAN | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | ademarman@akdeniz.edu.tr | 310 – 28 65 |
| Doç. Dr. Gülseren YURCU | Rekreasyon Yönetimi | gulserenyurcu@akdeniz.edu.tr | 310 – 28 62 |
| Arş. Gör. Dr. Aylin GÜVEN HAMURİŞÇİ | Turizm Rehberliği | aylinguven@akdeniz.edu.tr | 310 – 66 73 |
| 2025-2026 Güz Yarıyılı, Turizm İşletmeciliği Türkçe Bölümü TDP 303 Toplumsal Duyarlılık ve Katkı Projeler |
||
| Proie Adı | Proie Sloganı | Proje Danışmanı |
| İklim Krizi, Orman Yangınları ve Turizmin Geleceği: Sürdürülebilirlik için Ortak Sorumluluk | “Bir Fidan, Bir Nefes, Bir Gelecek” | Prof.Dr. Rüya EHTİYAR |
| Fakülte Enerji Nöbetçileri İş Başında | “Akılcı Kullan, İsrafı Durdur” | Prof.Dr. Beykan ÇİZEL |
| Kütüphanem Renkleniyor, Hayallerim Büyüyor” | “Kütüphanem Renkleniyor, Hayallerim Büyüyor” | Prof.Dr. Yıldırım YILMAZ |
| Kampüste Sokak Hayvanlarının Sağlık ve Davranış Göstergelerine Yönelik Farkındalık” | "Birlikte Güvende Birlikte Mutlu" | Prof.Dr. Ebru İÇİGEN Doç.Dr. Ece ÖMÜRİŞ |
| Antalya’nın Kent Estetiğinin Öğrenci Bakış Açısıyla Değerlendirilmesi ve Görsel Farkındalık Oluşturulması | “Kadrajda Öğrenci, Odakta Estetik” | Prof.Dr. Ebru İÇİGEN Doç.Dr. Ece ÖMÜRİŞ |
| Sürdürülebilir Çanta Projesi | “Taşıdığın Geleceğin Olsun” | Doç.Dr. Yeşim HELHEL |
| Ayak İzlerin Geleceği Soldurmasın Turizm Fakültesi/Üniversite Yeşil Kalsın | “Bir Adımın, Bin Çim Kurtarır” | Prof.Dr. Zeki AKINCI |
| Lavanta ile Umut Yeşeriyor | “Lavanta Keselerimizle Yaş Almışlarımızı Ziyaret Edip Hediyeleşiyoruz” | Öğr.Gör. Hasan KINAY |
| 2025-2026 Güz Yarıyılı, Turizm İşletmeciliği Bölümü İngilizce Programı TDP 303 Social Responsıbılıty and Social Awareness Project |
||
| Proie Adı | Proie Sloganı | Proje Danışmanı |
| Sustainable Tourism, Sustainable Future” | “Travel, See, Protect!” | Prof.Dr. Tahir ALBAYRAK |
| 2025-2026 Güz Yarıyılı, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü TDP 303 Toplumsal Duyarlılık ve Katkı Projeler |
||
| Proie Adı | Proje Sloganı | Proje Danışmanı |
| Restoranlarda Gıda Güvenliği Farkındalığının Artırılması | “Üreten Sorumlu Tüketen Bilinçli” | Prof.Dr. Bahattin ÖZDEMİR |
| Yemek Artıklarının Çöpe ATMAK Yerine Hayata Katmak” | “Biriken Çöp Değil Farkındalık Olsun” | Prof.Dr. Bahattin ÖZDEMİR |
| Digital Köprüler: Yaşlılar İçin Temel Digital Okuryazarlık Eğitimi | “Nesiller Arası Bağ Kuruyoruz, Digital Dünyayı Paylaşıyoruz!” | Prof.Dr. Bahattin ÖZDEMİR |
| Psikososyal Bozukluğu Olan ve Şizofreni Tanılı Bireylerin Topluma Kazandırılması | “Tatlı Dokunuşlarla Köprüler Kuruyor, Umut ve Güçle Dolu Yarınlar İnşa Ediyoruz” | Prof.Dr. Bahattin ÖZDEMİR |
| Tabağında Bırakma, Geleceğini Koru | “Gözün Doysun, Tabağın İsraf Olmasın” | Doç.Dr. Adem ARMAN |
| Bir Lokma, Bin Damla: Su Ayak İzini Gör | “Yemeğin Sadece Sofrada Değil, Tarlada da Su İçer” | Doç.Dr. Adem ARMAN |
| Yeşil Şefler: Doğayı Sayan Mutfak | “Yeşil Tabak, Bilinçli Şefin İmzası” | Doç.Dr. Adem ARMAN |
| Birlikte Pişir, Birlikte Gülümse | “Lezzet Paylaştıkça Çoğalır” | Doç.Dr. Ferhan BALCI TORUN |
| Kaşık Kaşık Meslek Gastronomi ve Mutfak Sanatları/Üniversite (3.Yıl)” | “Gastronomiye Tadımlık Kariyer Yolculuğu” | Doç.Dr. Ferhan BALCI TORUN |
| Güzel ve Temiz Bir Çevre Doğaya Fayda | “Yeşil Bir Dünya İçin Minik Adımlar” | Doç.Dr. Bahar GÜMÜŞ |
| Gıdalarda Katkı Maddeleri: Tüketici Bilinci ve Sağlıklı Tercihler | “Ne Yediğini Bil, Sağlıklı Yaşa” | Doç.Dr. Bahar GÜMÜŞ |
| Evlerde Gıda İsrafı ve Saklama Alışkanlıkları” | “Adım Adım Atıksız Mutfak” | Doç.Dr. Bahar GÜMÜŞ |
| Özel Bireylerle Satranç ve Futbol Günü | Hamle ve Pas Projesi | Prof.Dr. Bahattin ÖZDEMİR |
| Otomatik Mutfak | Eşit ve Güçlü Mutfak | Doç.Dr. Bahar GÜMÜŞ |
| 2024-25 Güz Yarıyılı, Turizm Rehberliği Bölümü Toplumsal Duyarlılık ve Katkı Projeleri |
||
| Proje Adı | Proje Sloganı | Proje Danışmanı |
| Çocuk Farkındalığı Turizm Rehberliği/Üniversite Projesi | Küçük Kalplerle Büyüyoruz | Arş. Gör Dr. Aylin GÜVEN HAMURİŞÇİ Dr. Öğr. Üye. Nurşah ŞENGÜL |
| Sürdürülebilir Turizm Yaklaşımıyla Kültürel Miras Farkındalığı: Phaselis’i Keşfediyoruz | Geçmişi Koru Geleceği Yaşa | Arş. Gör Dr. Aylin GÜVEN HAMURİŞÇİ Prof. Dr. Özlem GÜZEL |
| Küçük Paketler, Büyük Dostluklar | Bir Avuç Mama, Bir Kalp Doyurur | Arş. Gör Dr. Aylin GÜVEN HAMURİŞÇİ |
| Akdeniz Üniversitesi Tazelenme Üniversitesi Öğrencilerine Antalya’nın Kültürel Mirasına Yönelik Farkındalık Artırma Projesi | Antalya: Her Çağda ve Her Yaşta | Arş. Gör Dr. Aylin GÜVEN HAMURİŞÇİ |
Eklenme tarihi :4.10.2022 14:19:34
Son güncelleme : 10.11.2025 17:01:55
Son güncelleme : 10.11.2025 17:01:55