Kültürel Miras ve Koruma

(2024). Gençer, Z., & Selçuk, O. Kültürel Ürünlerde Rekabet ve İmaj Karmaşası- Gül ve Lavanta Örneği ile Isparta Destinasyonu Üzerine Bir Değerlendirme


(2024). Çiftçi, Ş. F., & Çizel, B. Exploring relations among authentic tourism experience, experience quality, and tourist behaviours in phygital heritage with experimental design


(2023). Selçuk, O., Karakaş, H., Çizel, B., & Çetin, E. İ. How does tourism affect protected areas?- A multi-criteria decision-making application in UNESCO natural heritage sites


(2022). Göküz, B., Kaynakcı Elinç, Z., & Akıncı, Z. Museum hotel concept and interior design analysis- An example of Ruinadalia Hotel


(2021). Yüzbaşıoğlu, N., & Bahar, M. Turist rehberlerine Perge Antik Kenti için alternatif bir tanıtım önerisi- Kentin ilk kadın lideri Plancia Magna


(2020). Selçuk, O., & Akoğlan Kozak, M. Capturing museum experience with emotional transfer theory


(2020). Doğan, E., Doğan, E., & Ajanovic, E. Kahvehanelerin kent belleğindeki yeri- İstanbul’daki kahvehanelerin ve Belgrad’daki kafanaların karşılaştırmalı analizi


(2019). Yılmaz, Y., & El Gamil, R. The role of heritage impact assessment in safeguarding world heritage sites- Application study on historic areas of Istanbul and Giza Pyramids


(2019). Tarcan İçigen, E., & Yılmaz, G. Osmanlı Döneminde 1840-1923 yılları arasında modern anlamda otel işletmelerinin gelişimi üzerine nitel bir araştırma

Eklenme tarihi :3.06.2025 16:28:31
Son güncelleme : 3.06.2025 16:28:31